Suntem aici pentru tine

Contact

Contact

CreanţaIMM

Serviciul nostru de asistenţă este activ de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 18:00.

 

GERI.RO EAST S.r.l.
Str. Traian Mosoiu 10/12, corp 3, et.1, 400132 Cluj Napoca

 

031 6301580

 

Completează formularul


Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu Legea 677/2001

Doresc să primesc prin e-mail ultimele noutăți despre serviciile CreanțaIMM

Trimite

Cum funcţionează

Contact

Crearea Paginii Personale

Utilizarea Paginii Personale

FAQ

Contact
Care sunt condițiile serviciului?

Puteți vedea termenii și condițiile generale, făcând un clic pe link-ul din partea de jos a paginii. Puteți vedea condițiile GeneraIe ale Contractului şi documentul cu privire la Prelucrarea datelor cu Caracter Personal.

Unde este sediul dumneavoastră?

Dacă aveți nevoie de orice informații sau actualizări, ne puteți vizita. Datele sediului din Romania: Strada Traian Mosoiu, 10/12 - CORP 3 - ETAJ 1 - Cluj Napoca E-mail: directia.comerciala@geri.ro. Telefon: 031 630 1580

Care este durata gestionării practicilor pentru colectarea creditelor?

Timpul de gestionare a practicilor este de 120 de zile. Puteți vizualiza progresul practicilor în orice moment, on-line, din pagina dumneavoastră personală. În cazul în care o practică este recuperată, aceasta va fi restituită imediat. În cazul în care clientul decide că vrea să intrerupă activitățile de recuperare - pentru orice motiv - împotriva debitorului, pur și simplu contactați consultantul dedicat care va opri procedurile, fără nici un cost sau justificare din partea dumneavoastră.

Cum se calculează comisionul de recuperare pentru colectarea creditelor?

Comisioanele de compensare se aplică asupra sumelor efectiv recuperate: daca nu recuperăm, nu va fi cerută nici o sumă în plus pe lângă taxa de activare. Comisionul este determinat pentru fiecare practica în funcție de vechimea creditului pe care ni-l încredințați (a se vedea sectiunea "Costuri").

Cum imi dau seama ce pachet de informații comerciale este cel mai util pentru mine?

In cecțiunea "Informații Comerciale", veți găsi o comparație între pachetele disponibile, cu lista de servicii oferite și o scurtă descriere pentru a înțelege care pachet este cel mai adecvat nevoilor dumneavoastră.

Dacă mă înregistrez trebuie să plătesc cheltuieli fixe de abonament la serviciu?

Nu! Înregistrarea este gratuită și nu există taxe de abonament. Se plăteste doar taxa fixă de pornire a activităţii atunci când decideţi să ne încredințați o practică de recuperare sau când achiziționați un pachet de informaţii comerciale.

imgContactaţi-ne ! 031 6301580